Rytmipuisto 2023

to 13.7.2023 klo 13–20, pohjoinen rantapuisto

Järjestyksessään viidestoista Rytmipuisto valtaa jälleen Pohjoisen rantapuiston kesän parhaan viikon torstaina 13.7.! Mukana tuttuun tapaan liuta mainioita levynpyörittelijöitä ja Rytmipuisto-konkareita leppoisine kesärytmeineen, freestyle-räppiä ja graffitimaalausta.

Puistokansa pääsee myös halutessaan osallistumaan toimintaan muun muassa kokeilemalla DJ-taitojaan open decks -tunnin aikana tai testaamalla seinämaalausta open wall -graffitiseinälle.
Tuu mukaan!

Tapahtuma on ikärajaton ja pääsymaksuton.

Aikataulu

klo 13.00 Open decks: tule testaamaan DJ-laitteita kokeneiden levyseppien ohjauksessa tai pyöräyttämään lempikappaleesi omalta vinyyliltäsi!
klo 14.00 Funkkaa Taikka Kuole DJ´s
klo 14.30 Dj Jaanamirjami
klo 15.00 DJ Hitdogi
klo 16.00 Riverside Rockers
klo 17.00  DJ Kiilo aka Kilauttaja
klo 18.00  Funkkaa Taikka Kuole DJ´s
n. klo 18.30 Freestyle -räppisessiot! (Hosted by Niko Nova)
klo 19.00–20.00 Funkkaa Taikka Kuole DJ´s

Puistossa myös

Rokkivaatekorjaamo

Fiksaa vaatteesi rokkikuntoon Pohjois-Karjalan maakuntaliiton Circwaste-hankkeen ja Kierrätyskeskus Kiertämön kanssa! Rokkivaatekorjaamolla yhden roska muuttuu toisen aarteeksi, kun kierrätysvaatteet saavat uuden elämän rytmipuistoilijoiden käsissä. Korjaamolla on valmis kierrätysvaatepankki, josta kävijät voivat valita haluamansa vaatteen tuunattavaksi. Voit tulla paikalle myös oman vaatteesi tai asusteesi kanssa! Pisteeltä löytyy erilaisia tekstiilien korjaus- ja tuunaustarvikkeita, joilla saat nostettua rokkityylisi uudelle tasolle vastuullisesti ja kestävästi.

Yhteistyössä

Unckan store – Suomen monipuolisin valikoima spraymaaleja!
Taideyhdistys Harha
Pohjois-Karjalan maakuntaliiton Circwaste-hanke