to 14.7. klo 13.00–20.00, Pohjoinen rantapuisto

13.00 Funkkaa Taikka Kuole DJ’s
14.30 Reggae Time DJ’s (KerOne & Jahna)
15.30 Riverside Rockers
17.00 Freestyle -räppisessiot
18.00 LIVE: Are!
19–20 Funkkaa Taikka Kuole DJ´s / B2B

Kuva: Pyry Jaarla

Are 

Are on pitkän linjan suomalainen rap-artisti, joka tunnetaan laajalti sekä julkaisustaan että freestyle-hommistaan. Aren musiikissa painottuvat erityisesti sanoitukset ja siinä yhdistyvät moderni tyylittely sekä vanhan koulun huolettomuus. Esikuvikseen hän niemeää esimerkiksi Roc Marcianon, Earl Sweatshirtin ja Biz Markien. Räpeissään Are käsittele elämän iloja ja suruja aina pieni pilke silmäkulmassaan. Omien sooloprojektiensa lisäksi Are on tehnyt urallaan yhteistyötä muun muassa Stepan, Gettomasan, Krison ja Rekamin kanssa.
Aren viimeisin levy Tunnustus tippui ulos vuoden 2021 lopussa. Oman musiikintekonsa ohella Are työskentelee Suomen ainoan hip hop -elementteihin keskittyvän opintolinjan linjanjohtajana Korpilahden Alkio-opistossa.

Popkatu iloitsee saadessaan tämän hyvän mielen sanataiturin vieraakseen ensimmäistä kertaa Rytmipuistoon! 

https://www.instagram.com/tupla_peezus/

https://www.facebook.com/arejkl/

Funkkaa Taikka Kuole (FTK)

“Serious funk since 2011!” FKT on kuopiolainen pitkän linjan kulttuurikollektiivi, joka järjestää tapahtumia, esiintyy ja julkaisee levyjä vanhaan kunnon soundsystem-tyyliin. Säännöllisiä FTK-tapahtumia ovat olleet muun muassa kuukausittainen vapaan mikin Freestyle Or Die, rytmimusiikkiin keskittyvä Soul Plate -klubi,sekä legendaarista mainetta nauttiva Funk-risteily Kuopion vesillä.

FTK on Rytmipuiston pitkäaikainen yhteistyökumppani, joka on tarjoillut jo monena kesänä parastaan puistoon; DJ:t valikoivat parhaita vinyylejään puistokansan iloksi ja myös freestyle näiden savoseppien toimesta raikaa. Näiden völjyyn kannattaa lähteä!

Riverside Rockers (RSR) 

RSR on jo kymmenen vuoden ikään yltänyt joensuulainen reggae-kollektiivi. Poppoo on hostannut kymmeniä klubitapahtumia ja kuulunut myös Rytmipuiston vakiokalustoon niin kauan kuin muistamme. Thaison, Joriginal, Nikolai ja Hitdogi tarjoilevat Karibian rytmejä reggaesta socaan.

Reggae Time

Reggae Timen tarina alkoi noin vuonna 2010, kun DJ:t KerOne, Miami Mika ja Jahna alkoivat pitää reggaeklubeja Joensuussa. Siitä asti Reggae Time -selektoreja on kuultu yhdessä ja erikseen ympäri Suomea. Nykyisin nämä Rytmipuiston konkari -DJ:t pääsevät keikkailemaan vain harvoin yhdessä, mutta puistossa DJ:t KerOne ja Jahna kohtaavat jälleen, ja valikoivat aurinkoisia, leppoisia ja bassoisia kesärytmejä muun muassa Karibian mailta puistokansan viihdykkeeksi.