Kesäkelit ja paljon uusia esiintyjiä

Onhan tuo vähän vilpoisaa ollut, mutta nyt Joensuussa vaikuttaa jo kesältä. Popkatukelit tulollansa, joten tässäpä 35 uutta nimeä festivaalin esiintyjälistaan.

Mukana Lasten-, Nuorten- ja Toripopin sekä Popkatu- ja Kamuklubien esiintyjiä, Haliraitin ja kolmiosaisen Surmakuja-kokonaisuuden bändit sekä Fiktio Showcasen dj-kattaus.

Totuttuun tapaan on laidastaan laitaan kaikenlaista: kansanmusiikkia, rockia, laulelmaa, metallia, torvimusiikkia, rapia, lauluntekijöitä, kuplettia, outoiluakin. Popkadulla nähdään Rinneradion fuusiota jazzista ja elektronisen musiikin tyylisuunnista. Merituuli soittaa kauniin lyyristä popmusiikkiaan toisena vuonna peräkkäin. Enempi tai vähempi paikkakuntalaisista mainittakoon vaikkapa Kumikameli, Ville Karttunen, Kaukolasipartio, Ketjupolttajat ja kahden keikan etkot Ultra Bran paluulle järjestävä Rytmihäiriköt.

Ohjelma täydentyy vielä, mutta hetki, jolloin käsiohjelman materiaali lähtee painoon, alkaa olla käsillä. Ja sehän tarkoittaa, että kohta on valmista. Malttanette hetken.

Tarkista Popkadun päivitetty esiintyjälistaus Ohjelma-sivulla!