Popkadun ohjelma 2018 on julkaistu!

Vuoden 2018 Popkadun aikataulu on nyt valmis ja julkaistu! Nelipäiväisen kaupunkifestivaalin tapahtumatarjonta luottaa tänäkin vuonna monipuolisuuteen ja laaja-alaisuuten – elämyksiä on tarjolla kaikille taaperosta varttuneempaan väestöön ja kaikkea keveästä folklaulelmasta raskaaseen metallimättöön.

Katso aikataulu! Tai tutustu ohjelmaesittelyihin!

Surakan ja Wanhan aitan pihapiirissä vietettävillä perinteisillä Popkamu-klubeilla mukana mm. Antti Elias, Band of Shysters Duo, Reetta-Mari Kellokoski & Riku-Pekka Kellokoski sekä Faarao Pirttikangas. Sinisen virran päädyssä sijaitseva väliaikainen torilava antaa puitteet tämän vuoden Toripopille, jossa nähdään mm. Miihkali & Aino, Boyar, Bloody Rooster ja lauluyhtye Kvartsi. Teatterin kupeessa oleva pohjoinen rantapuisto toimii tänä vuonna näyttämönä Lastenpopille ja Rytmipuistolle. Ensinmainitussa mukana mm. Tero Pajunen ja Orff sekä monipuolinen valikoima työpajoja ja toimintapisteitä koko perheelle.

Popkatu-klubit tanssitaan tänäkin vuonna Teatteriravintolassa ja -klubilla. Torstain klubilla nähdään mm. viime vuoden katutähtivoittaja Indians ja Jarkko Martikainen. Perjantain kolmilavaisen klubin tähtiä ovat mm. Tekno Trio Pink X-Pencive, The Rebellion, Tekramütisch sekä Pekko Käppi K:H:H:L.

Eteläisen kävelykadun valloittavat myös Alanko katutähdeksi -kilpailun osallistujat. Ilmoittautuminen kilpailuun on yhä käynnissä!