Lastenpop on kiireetön temmellyskenttä koko perheelle

Pohjoisen rantapuiston suojassa järjestetään jälleen koko perheen suosittu Lastenpop, jonka ilmaisessa ja värikkäässä puuhapotpurissa on varmasti jokaiselle jotakin – taaperosta täysikasvuisiin!

Keskiviikkona ja torstaina 10.-11.7. juhlittava Lastenpop pitää sisällään liudan koko päivän kestäviä työpajoja ja aktiviteetteja. Molempina päivinä mukana ovat Mie supersankarina -sarjakuvatyöpaja, Ihotaideteltta, Palikkapaja, Puheterapia-kioski, Punaisen Ristin pop up -kontti, kirjanvaihtopiste, Bees & trees -askartelupaja, Steiko’s Circus -työpaja, Temppuillen kesään -voimistelupysäkki sekä ponikuninkuusravit eli Ponkkarit, joissa keppihevosten kuninkuus punnitaan perin pohjin.

Lastenpopissa toteutetaan myös yhteisötaideteos, johon jokainen kävijä voi jättää oman jälkensä. Työpajaohjelmat ulottuvat myös Joensuun taidemuseo Onniin, jonka Tunne maalaus -työpajoissa kuvitetaan tunteita eri maalaustekniikoin. Avoimet työpajat järjestetään keskiviikkona klo 10 ja 14 sekä torstaina klo 12.

Keskiviikon ohjelmassa on mukana myös ihka aito ja Suomen ainoa lukulammas Sisko, jolle ja jonka kanssa kirjailija Esko-Pekka Tiitinen lukee tarinoitaan ja kuvittaja-kirjailija Ninka Reittu piirtää ja kertoo teoksistaan. Keskiviikkona ja torstaina Lukulähettilään runopajassa puolestaan sukelletaan runoihin lukulähettiläs Leena Halosen ohjastamana.

Lastenpop-lavalla nähdään keskiviikkona klo 14 Zäpämmät ja torstaina klo 15 4 tuulen talo. Lisäksi molempien päivien aikana lava on jälleen vapaa lapsille – ilmoittaudu mukaan tai kysy lisätietoja sähköpostitse: popkatu.lastenpop@gmail.com.

Katso Lastenpopin keskiviikon ohjelma

Katso Lastenpopin torstain ohjelma

Lastenpop Facebookissa