Popkatu-yhdistys lyhyesti

- Jäsenmaksu on vapaaehtoinen
- Puheenjohtajana vuodesta 2014 on toiminut Cecilia Riikonen

Hae duunariksi Popkadulle

Popkatu-yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin, ja tarvitsemmekin ehkä juuri Sinun apuasi ja taitojasi tehdessämme kesän parasta viikkoa! Hae mukaan mainioon porukkaan linkin takaa löytyvällä kaavakkeella.

Duunarihakukaavake

Liity yhdistyksen jäseneksi

Jäsenyys ei edellytä sinulta mitään, mutta jäsenenä olet mukana toteuttamassa Joensuun parasta koko perheen kaupunkifestivaalia.

Jäsenmaksu:

– Popkadun jäsenmaksu on vapaaehtoinen. – Kannattavien jäsenten (yhteisöt, säätiöt, kunnat, kaupungit, yhdistykset ja yritykset) jäsenmaksu on myös  vapaaehtoinen kymmenestä eurosta ylöspäin.

Liittymistä varten tarvitsemme nimesi ja yhteystietosi. Niitä ei luovuteta kolmansille osapuolille.

Toimi seuraavasti:

Täytä linkistä allaoleva lomake ja lähetä se. Saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, ja jäsenyys on voimassa. Maksa halutessasi vapaaehtoinen jäsenmaksu Popkatu-yhdistyksen tilille FI34 4108 0010 9777 45. Kirjoita tilisiirron viestikenttään nimesi ja teksti ”VARSINAINEN JÄSEN” tai ”KANNATTAVA JÄSEN”.

Cecilia Riikonen
popkatu.ry@gmail.com