Heiduska

Ke 11.7. klo 14.00-14.40 Torilava, Toripop & To 12.7. klo 18.00-19.00, Surakan piha, Popkamu-klubi

Heiduška on keväällä 2015 perustettu joensuulainen bändi, jonka musiikki kumpuaa vahvoista lyriikoista ja melodioista. Heiduškan kantava voima on bändin perustajajäsen, laulaja/lauluntekijä Heidi Niinimäki. Heidin lisäksi bändissä vaikuttavat kitaristi Eetu Pesonen, basisti Sami Nissinen ja rumpali Pauli Pekkarinen.

Heiduškan musiikkia voisi kuvailla sielukkaaksi pop/rockiksi maustettuna ripauksella mystiikkaa ja unelmointia. Biisit ovat värikkäitä, moniulotteisia ja puhuttelevia, kuitenkin keveytensä säilyttäen. Vaikutteita ammennetaan yli genrerajojen, eikä musiikki lokeroidu helposti mihinkään tiettyyn tyylilajiin. Kaunista ja vaikuttavaa tunnelmointia, sekä leikkisää ja kokeilevaa irroittelua. Niistä on Heiduška tehty!

Bändi on julkaissut kolmen biisin mini-EP:n, jolta löytyvät biisit Minä Muistan Sinut, Sinne sekä Boheemi Päiväuni. Heiduška kävi myöskin uudestaan studiolla talvella 2017 äänittämässä kaksi uutta kappaletta. Ensimmäinen biiseistä nimeltään ILMAAN julkaistiin vuoden 2017 lopussa ja toinen kappale NAAMIO julkaistiin 6.6.2018! Kaikki julkaistut biisit löytyvät Spotifysta, Soundcloudista sekä Youtubesta.