Tapahtumapaikat

Popkadun tapahtumat levittäytyvät Joensuun kävelykeskustan alueelle.

Torilava

Joensuun kauppatorilla sijaitseva torilava on Nuortenpopin ja Toripopin tapahtumapaikka. Torin tapahtumat ovat ikärajattomia. Alue on esteetön.

Kävelykatu

Kauppakatu, Suvantokadun ja Niskakadun välillä

Joensuun ydinkeskustan kävelykadulla nähdään Alanko katutähdeksi? -kilpailun ehdokkaat. Alue on ikärajaton ja esteetön.

Teatteriravintola

Rantakatu 20

Joensuun ydinkeskustassa, kaupunginteatterin yhteydessä oleva Teatteriravintola on tapahtumapaikkana Popkatu-klubeille, X ja X. Teatteriravintolassa järjestettävät tapahtumat ovat ikärajallisia. Paikka on Teatteriklubia lukuunottamatta esteetön.

Surakan piha

Suvantokatu 2 / Rantakatu 13

Joensuun Taitokorttelin vierestä löytyvä Surakan piha on Suvannon Santran ja Roustin ladon ulkoterassien ääreen jäävä piha-alue. Siellä  järjestetään Popkamu-klubit. Alue on on ikärajaton ja osittain esteetön.

Pohjoinen rantapuisto

Suvantosillan, kaupunginteatterin ja Taitokorttelin väliin jäävä joenvarsi on Pohjoinen rantapuisto. Se toimii tapahtumapaikkana Lastenpopille ja Rytmipuistolle. Alueen tapahtumat ovat ikärajattomia. Alue on osittain esteetön, suurin osa puistosta on nurmikenttää.

Taidekeskus Ahjo

Kirkkokatu 23

Joensuun Taidemuseon vieressä sijaitseva Taidekeskus Ahjo on tapahtumapaikkana Sanataidepopillle. Ahjon tapahtumat ovat ikärajattomia. Tila on esteetön.

Popkatu-festivaalin logo