Henry Räsänen: Päivän Galleria

Tiistai 9.7. klo 12–18, Kauppakeskus Metropol

Päivän Galleria on yhteisötaideteos, jonka valmistaa tiistaipäivän aikana kymmenen toisilleen tuntemattoman ihmisen ryhmä näyttämötaiteilija Henry Räsäsen johdolla.

Ryhmä maalaa akryylimaalauksia ja  toteuttaa kaikille avoimet ohjelmalliset näyttelyavajaiset Kauppakeskus Metropolin liiketilassa. Ryhmän työskentelee keskenään  klo 12–16 ja näyttely on avoinna yleisölle avajaisten ajan klo 16–18 välillä. Ryhmän työskentelyä voi tulla seuraamaan prosessin aikana. 

Päivän Galleriaan toteuttajaksi voi ilmoittautua kuka vain  täysi-ikäinen ihmisiä, joilla ei ole aikaisempaa kokemusta maalaamisesta. Ryhmän tavoitteena ei ole opiskella taidemaalausta vaan tavoittaa myönteinen yhteisöllinen kokemus. Ryhmä muovaa toimintansa sisällön toimintansa aikana. Näyttelyn aiheesta, avajaisten ohjelmasta ja muista käytännön asioista sovitaan yhdessä.

Osallistujat voivat halutessaan ottaa mukaan soittimia tai muita avajaisohjelmassa käytettäviä välineitä. Ryhmänvetäjä vastaa maaleista, maalauspohjista ja muista tarvikkeista. Ne ovat osallistujille maksuttomia.  

Mukaan otetaan kymmen ihmistä ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut:
henry.rasanen@maarianvaaranteatteri.net

Scroll to Top