Lastenpop tulee jälleen! Tulevana kesänä tapahtuma järjestetään keskiviikkona 13.7 klo 10-18 Joensuun Pohjoisessa rantapuistossa. Pakkaa koko perhe mukaan ja tule nauttimaan hauskasta kesäpäivästä!

Lastenpop-lavalla nähdään hurmaava duo Kolibri & Kaukomatka, joka kutsuu yleisön musiikilliselle mielikuvitusmatkalle eri puolelle maapalloa. Hulavanteiden monitaituri Mael Ström on avaruusnarri, jonka kanssa päästään tutkailemaan maailmaa avaruusolion silmin, sekä kokeilemaan sirkustelua ja klovneriaa. Tuttuun tapaan lava on vapaa myös lasten omille esityksille!

Päivän aikana pääset tutustumaan kulttuurin eri osa-alueisiin niin kuvataiteen, musiikin, sanataiteen kun liikkeenkin muodossa. Tarjolla on Lastenpopin omia työpajoja sekä yhteistyökumppaneiden järjestämää puuhaa. Saat muun muassa mahdollisuuden koristautua festarilookkiin sekä päästää luovuuden lintuset lentoon! Jäätelövankkurin valikoimista löydät myös ihanan herkkuhetken.

Mukana menossa myös Cat People -tanssikoulu, Ote-kiipeilykeskus, Sanaratas, Joensuun Pelastakaa Lapset ry, SPR Kontin Pop up -teltta sekä monia muita!

Lisää ohjelmaa, aikataulut ja artistiesittelyt julkaistaan kevään aikana.

Yhteydenotot

Reetta Lipponen