Alanko katutähdeksi? on Popkadun yhteydessä järjestettävä kaikille avoin valtakunnallinen katuesiintyjäkilpailu. Olkoonsa kyseessä tanssi, teatteri, musiikki, sirkus tai mitä tahansa näiden väliltä, kaikki ovat tervetulleita!

Näin kilpailu etenee

Katutähtikilpailu mittelöidään Joensuun kaupunkikeskustan kävelykadulla (Kauppakatu). Yksittäisen esityksen maksimikesto on 25 minuuttia. Esitysajat vahvistetaan sitten, kun kaikki osallistujat ovat tiedossa.

Esiintymispaikat sijoittuvat Joensuun kävelykadulle. Paikalla on katos ja verkkovirtaa. Tarjolla ei siis ole äänentoistoa – kilpailussa haetaan nimenomaan kadulla toimivaa esitystä, joten kilpailuun kannattaa varustautua unplugged-hengessä.

Katutähtikilpailun voittajista päättävät sekä kisan tuomaristo että yleisö. Tuomaristo kiertää paikalla katsomassa esityksiä. Katsojat saavat osallistua yleisöäänestykseen.

Ilmoittautuminen on nyt avoinna!

Katutähtikilpailuun voivat osallistua kaikenlaiset kadulle sopivat esitykset, jotka ovat kestoltaan enintään 25 minuuttia. Kaikki esitykset kilpailevat samassa sarjassa.

Ilmottautua voit lähettämällä sähköpostia osoitteeseen katutahti@popkatu.fi. Laitathan sähköpostiisi ainakin kuvauksen katuesityksestä (esim. katusoitto, performanssi tms.), esiintyjän/esityksen nimen, esityksen arvioidun pituuden, yhteyshenkilön yhteystiedot sekä tiedon siitä, tarvitseeko esityksesi sähköä.

Kannattaa olla nopea, sillä kilpailijat valitaan ilmottautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuneisiin otetaan yhteyttä pian ilmoittautumisajan umpeutumisen jälkeen, jollei jo aiemmin.

Palkinnot

Kilpailun voittajat valitaan kaikkien esitysten jälkeen. Jaettavat palkinnot julkistetaan myöhemmin.

Huomioi siis nämä

Esityksen pituus saa olla maksimissaan 25 min. Esiintymispisteissä on tarjolla ainoastaan verkkovirtaa. Kilpailijat tuovat mukanaan tarvittavan rekvisiitan ja tekniikan. Kilpailussa haetaan nimenomaan kadulla toimivaa esitystä.

Lisätiedot