Alanko katutähdeksi -katuesiintyjäkilpailu

Joensuun kävelykatu

Alanko katutähdeksi? on Popkadun yhteydessä järjestettävä kaikille avoin valtakunnallinen katuesiintyjäkilpailu. Olkoonsa kyseessä tanssi, teatteri, musiikki, sirkus tai mitä tahansa näiden väliltä, kaikki ovat tervetulleita!

Näin kilpailu etenee

Katutähtikilpailu mittelöidään Joensuun kaupunkikeskustan kävelykadulla (Kauppakatu). Yksittäisen esityksen maksimikesto on 25 minuuttia. Esitysajat vahvistetaan sitten, kun kaikki osallistujat ovat tiedossa.

Esiintymispaikat sijoittuvat Joensuun kävelykadulle. Paikalla on katos ja verkkovirtaa. Tarjolla ei siis ole äänentoistoa – kilpailussa haetaan nimenomaan kadulla toimivaa esitystä, joten kilpailuun kannattaa varustautua unplugged-hengessä.

Katutähtikilpailun voittajista päättävät sekä kisan tuomaristo että yleisö. Tuomaristo kiertää paikalla katsomassa esityksiä. Katsojat saavat osallistua yleisöäänestykseen.

Ilmoittautuminen

Katutähtikilpailuun voivat osallistua kaikenlaiset kadulle sopivat esitykset, jotka ovat kestoltaan enintään 25 minuuttia. Kaikki esitykset kilpailevat samassa sarjassa. Kisaan ilmoittautuminen aukeaa keväällä.

Palkinnot

Kilpailun voittajat valitaan kaikkien esitysten jälkeen. Jaettavat palkinnot julkistetaan myöhemmin.

Huomioi siis nämä

Esityksen pituus saa olla maksimissaan 25 min. Esiintymispisteissä on tarjolla ainoastaan verkkovirtaa. Kilpailijat tuovat mukanaan tarvittavan rekvisiitan ja tekniikan. Kilpailussa haetaan nimenomaan kadulla toimivaa esitystä.

Alanko katutähdeksi -kilpailun osallistuja

Lisätiedot

Popkatu-festivaalin logo