Popkadun synttärit!

Harmiksemme emme tänä vuonna pääse tänä vuonna järjestämään Popkatu-kaupunkifestivaalia koko komeudessaan, mutta meillä on ilo kutsua teidät kaikki 20-vuotissynttäreillemme! Tutustu synttäriohjelmaan!

Juhlimme Popkadun synttäreitä Joensuun Pohjoiseen rantapuistoon perjantaina 16. heinäkuuta. Luvassa on tuttuun Popkatu-tapaan monenmoista ohjelmaa: lastenteatteria, elävää musiikkia, levymusiikkia ja Mimmit peinttaa -kollektiivin kanssa yhteistyössä toteutettu katutaidetyöpaja. Päivätapahtuma on ikärajaton ja pääsymaksuton, ja ohjelma on suunnattu kaikenikäisille, vauvasta vaariin!  
Päivän ohjelman aloittaa kansanteatteri Pokan koko perheen Pupuli ja puutarhuri -esitys, jonka jälkeen puistossa nautitaan Ville Karttusen ja Alieu Kamaran musiikista sekä katutaiteesta. Live-esitysten lisäksi päivän ja illan levymusiikista vastaavat joensuulaisille kaupungin monista tapahtumista ja klubeista tutut DJ:t Jahna, KerOne, Hitdogi ja Curry.  Puistotapahtuman jälkeen ilonpito jatkuu musiikin ja hyvän seuran merkeissä iltatapahtumassa Kuunari Elinalla (K18), jossa musiikista vastaavat Lopunajan Viihdeorkesteri, Böbökkä ja Proto Torvinen.

Katso synttäripäivän ohjelma ja esittelyt.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Joensuun kaupungin, Mimmit peinttaa -kollektiivin ja Kuunari Elinan kanssa. Kiitokset myös kansanteatteri Pokka ja Hodarikoju.

Scroll to Top